Caring For Life

Kind words can be short and easy to speak, but their echoes are truly endless. Avada Health focuses on you as if it was our own family.

Open Hours
Monday to Friday
09:00-18:00
Saturday
09:00-14:00
Sunday
Closed
+383 44 222 610
Welcome to Avada Health
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium
Web Design
Ne për klientët tonë ofrojmë Web faqet më profesionale dhe me çmimin më të arsyeshem në vendin tonë, por edhe më gjërë.
Aplikacione Mobile
Ne zhvillojmë iOS, android, wp, cordova and Xamarin aplikacione, ofrojmë integrimin e plotë dhe mirëmbajtjen e tyre.
Dizajn Grafik
Ne ofrojmë dizajnimin e logove, vizitkartave, dizajnim te web-it, banera per biznise etj.
Optimizim në internet
Ne mundesojmë qe faqja juaj të renditet më mirë në makinat e kërkimit siç janë Google, Bing, Gjirafa etj, në këtë mënyre do të keni më shumë vizita në faqen tuaj.
Dina Web
Të gjitha në një vend. Për web faqen tuaj, software, hosting, domain dhe përkrahje teknike.
DINA WIFI
Dina Wifi është sistem i cili bën shpërndarjen e reklamave të biznesit tuaj përmes rrjeteve sociale, veçanarisht në "Facebook"
Marketing
Ne ofrojmë mënyra të ndryshme të marketingut, duke filluar nga sms reklama, e-mail reklama, reklama në rrjetet sociale etj.
Make An Appointment
 
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae